zo!Diva is een groep Duivenaren, die inwoners van Duiven met elkaar en hun omgeving wil verbinden door het organiseren van activiteiten.

zo!Diva werd opgericht op 30 mei 2012. Precies 50 jaar na de oprichting van Lijst 7. Dit is een politieke partij die op 30 mei 1962 werd opgericht door zeven vrouwen uit Duiven. Deze vrouwen vonden dat Duiven wel wat levendiger mocht worden. Ze kregen al snel landelijke publiciteit en een geuzennaam "De Wilde Vrouwen van Duiven".

Op 30 mei 2012 vroeg zo!Diva op een ludieke manier aandacht voor "De wilde vrouwen van Duiven. Locoburgemeester en wethouder Sjef van Groningen ontving van ons een mand vol geraniums. Hiermee gaven we aan dat de Wilde vrouwen van Duiven niet achter de geraniums zitten. We kondigden aan dat wij de idee├źn van Lijst 7 nieuw leven in zouden blazen. Dit werd zeer enthousiast ontvangen. Sindsdien heeft zo!Diva goed contact met de gemeente over de uitvoering van haar plannen.

Op 23 augustus 2013 werd zo!Diva officieel een stichting. Dit is vastgelegd bij notaris Hekkelman.

 

lijst7

zodiva logo sm

Stichting zo!Diva verbind mensen uit Duiven met elkaar en hun omgeving. Dit doen wij door activiteiten te ontwikkelen waarbij ontmoeten en het delen van ervaringen centeraal staan.

Contact

Rubensstraat 51
     6921 LR Duiven

Facebook   Instgram

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten. Meld je aan als je deze updates ook wilt ontvangen (je kan je altijd weer afmelden).

Invalid Input
Vul uw e-mailadres in zodat wij u de nieuwsbrief kunnen toesturen.