Regelmatig (iedere 2e vrijdag van de maand) komen we bij elkaar om onder het genot van een kop thee, koffie of wat sterkers ideeën uit te wisselen en een goed gesprek te voeren.

Heb zin in een goed gesprek, heb je ideeën over activiteiten, hoe Duiven leuker, beter of gezelliger kan of ben je benieuwd wat wij nou eigenlijk doen? Je bent altijd van harte welkom, ook als het alleen voor de gezelligheid is.

Over het algemeen zijn we iedere 2e vrijdag van de maand vanaf een uur of 5 bij Café Bij de Buren aanwezig. Loop gewoon even binnen om te zien of er iemand van ons is (zie onze foto's op de site voor herkenning). Wil je zeker weten dat we er zijn? Stuur dan even een berichtje naar dan kom je niet voor niets.

Data 2020

10 januari
14 februari
13 maart
10 april
8 mei
12 juni
10 juli
14 augustus
11 september
9 oktober
13 november
11 december

14-02-2020 - Maandborrel

13-03-2020 - Maandborrel

zodiva logo sm

Stichting zo!Diva verbind mensen uit Duiven met elkaar en hun omgeving. Dit doen wij door activiteiten te ontwikkelen waarbij ontmoeten en het delen van ervaringen centeraal staan.

Contact

Rubensstraat 51
     6921 LR Duiven

Facebook   Instgram

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten. Meld je aan als je deze updates ook wilt ontvangen (je kan je altijd weer afmelden).

Invalid Input
Vul uw e-mailadres in zodat wij u de nieuwsbrief kunnen toesturen.