De hele dag films op een groot scherm op het Remigiusplein

De BuitenBios is een jaarlijks terugkerend evenement in Duiven.  Er worden in de middag en avond films gedraaid in de buitenlucht. Deze zijn geschikt voor verschillende leeftijden.

De organisatie is een samenwerking tussen zo!Diva, SPOED en Filmhuis Bij Bert. Tijdens het evenement helpen leerlingen van het Candea College die bij ons hun maatschappelijke stage doen.

Met dit project zetten we een bruisende activiteit neer in het centrum. Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk. Je kunt plaats nemen op één van de terassen. Je kunt ook je eigen stoel, ligbed, deken of kussen meenemen.

Meer informatie? Het laatste nieuws over de komende editie vindt u op www.buitenbiosduiven.nl. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

zodiva logo sm

Stichting zo!Diva verbind mensen uit Duiven met elkaar en hun omgeving. Dit doen wij door activiteiten te ontwikkelen waarbij ontmoeten en het delen van ervaringen centeraal staan.

Contact

Rubensstraat 51
     6921 LR Duiven

Facebook   Instgram

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van onze activiteiten. Meld je aan als je deze updates ook wilt ontvangen (je kan je altijd weer afmelden).

Invalid Input
Vul uw e-mailadres in zodat wij u de nieuwsbrief kunnen toesturen.