Skip to main content

Activiteiten

Geschiedenis op Straat

Lespakket voor basisscholen

Wil je weten hoe Duiven er vroeger uit zag? Of wat hier allemaal is gebeurd? Bekijk dan de kunstwerken van Blok & Lugthart in het centrum van Duiven: De Parels van Duiven met 8 zwart-wit foto's en Vogelvlucht met 50 duif-tegels. De geschiedenis ligt op straat is een lespakket met opdrachten voor kinderen. 

VoedselBos

Vrijwilligerswerk in het groen

Wil je samen met andere vrijwilligers werken in het groen? Milieuvrienden Duiven is in 2021 op twee locaties begonnen met de aanleg van een voedselbos: één aan de Rijndijk tussen Westervoort en Lathum en één in Duiven aan de Westsingel. Zo!Diva doet mee!

Wil je meedoen? Graag! 
Er zijn verschillende werkdagen op het terrein. Ben je graag buiten bezig? Meld je dan aan voor de beheergroep. Maar ook voor andere zaken (zoals ontwerpen, financiën, promotie) zijn mensen nodig.

Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie? Kijk op: www.milieuvrienden.nl

IdeeCafé

Zo!Diva komt graag in contact met andere organisaties of personen met leuke ideeën voor Duiven. Iedere 2e vrijdag van de maand maken we hier tijd voor. We zijn vanaf een uur of 5 bij Café Bij de Buren. Wil je met ons kennis maken? Heb je iets om te bespreken? Of kom je gewoon voor de gezelligheid? Laat het ons weten! Dat kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..